Welkom Solesta Silverline gebruiker!

Silverline Zonneboilersysteem
De service op deze pagina’s is ingericht op systemen die tot en met 2019 zijn geleverd. Het type zoals dat op de afbeelding wordt getoond is geleverd tussen 2008 en 2019.

Assistentie bij een bestaand systeem
U wilt uw systeem bijvullen of u heeft een storing, lekkage of probleem met uw bestaande Silverline systeem, klik dan op Ik heb vragen om te bepalen waar het probleem zit en hoe u dit probleem kunt (laten) verhelpen.

Vervangende onderdelen bestellen
Via onze webwinkel kunt u (vervangende) onderdelen bestellen voor uw Silverline zonneboilersysteem zoals geleverd door het voorgaande bedrijf. Het assortiment zal nog groeien, wij vullen dit aan aan de hand van bestelde artikelen. Als u naar onze winkel gaat, dan kunt u direct de artikelen van uw keuze bestellen, wij streven ernaar om ook bij de artikelen behorende producten mee te leveren.

Wij geven een garantie van 6 maanden op de geleverde onderdelen maar kunnen geen garantie bieden op de werking van het systeem. Ook niet na het plaatsen van het betreffende onderdeel.

Geleverde onderdelen worden niet retour genomen.

Bezorging
U kunt uw producten bestellen en betalen via iDeal. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling binnen drie werkdagen aan de bezorger wordt overgedragen.

Garantie
Omdat Solesta in februari 2020 failliet verklaard is, zijn alle garantieclaims op eerder geleverde producten vervallen. Solesta® 2.0 BV heeft de naam, en de inboedel overgenomen. Wij kunnen u de vervangende onderdelen leveren zodat u nog jaren kunt genieten van uw Silverline Zonneboiler.

Technische informatie
Voor inhoudelijke technische informatie over de voor het faillissement geleverde systemen verwijzen wij naar de installateur die uw systeem geplaatst heeft. Wij blijven echter altijd bereid om met u mee te denken!


Als reparatie niet meer mogelijk is

Upgrade uw huidige systeem naar de Solesta 2.0 Smartline
Is uw huidige systeem uitgevoerd met een vacuümbuizen collector maar niet meer functioneel. Dan kunnen wij u een Smartline aanbieden. Alle materialen vanaf de collector worden dan vervangen in combinatie met de nieuwe Smartline opslagmodule. De nieuwe investering zal gemonteerd rond de €2.650,- incl. btw zijn afhankelijk van uw situatie.

Bel voor meer informatie met ons kantoor naar 085 303 52 44